Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2849605
05 Feb 20
Drugarica se naljutila jer sam joj rekla da bi trebalo da prestane da misli o jednom dečku u kog je zaljubljena već 3 godine i da ide dalje sa životom. Ona sa tim dečkom nije bila ni u kakvoj vezi, nisu se ni muvali ni ništa, upoznala ga je u crkvi i viđala ga je svake nedelje a on bi joj samo rekao Ćao i kako si. Nikad joj nije davao znak da je zainteresovan, ne zna čak ni kako se ona zove. Videla ga je na jednom koncertu kako se ljubi sa svojom devojkom i odlepila je, plakala je nedeljama, nije mogla da se sastavi, govorila kako je on nju sve vreme zavlačio itd. Kad smo negde i ona vidi nekoga ko liči na njega tako tužnim glasom kaže- vidi ga, liči na Nikolu. Zaista nije zdravo za njeno mentalno stanje da pati za nekim koga uopšte ne poznaje i sa kim je razmenila par rečenica. Al eto ja sam bezobrazna jer sam joj to istakla.  
5459
182
101
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije