Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2850478
07 Feb 20
Priđem jednoj simpatičnoj devojci na novogodišnjoj žurci (bila je sa dve drugarice) i sa željom da se upoznamo pružim ruku i kažem nešto tipa ćao pa svoje ime... U tom trenutku je napravila neku nabeđenu facu pogledala u drugarice i mrtva hladna meni "beži bre majmunčino 'ajde paljba". Ostao sam zatečen i izgubljen. Da bih se kulturno izvukao iz situacije kažem joj da nije lepo da se tako obraća i okrećem se da odem a ona još na to ajde kao marš. Toliko sam popizdeo uneo joj se u facu i rekao da ću sad da joj puknem takvu šamarčinu da će zube skupljati po podu. Tako me je usrećila njena usrana faca posle toga, zamutavila je i sedela kao ukočena. Inače da se razumemo niti bih to učinio niti takve stvari podržavam, ali s takvim psima od ljudi ne vredi drugačije.  
10484
717
160
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije