Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2852226
12 Feb 20
Dečku sam rekla da se bavim prevođenjem preko interneta i držanjem časova engleskog preko Skajpa, dok je istina drugačija. Radim kao "cam girl". Mislila sam da veza neće postati ovako ozbiljna, a ako postane, da mu kažem istinu. Planiramo da uskoro živimo zajedno i onda neću to moći da krijem od njega, ali ja ne smem da mu kažem. Kroz priču sam provukla temu o cam girl i tog posla, na šta se on zgrozio i rekao kako je to za njega online prostitucija i kako nikada ne bi mogao da bude sa devojkom koja svašta seksualno radi pred kamerom za novac. I sad ne znam šta da radim. Znam da će me ostaviti čim sazna jer em se time bavim em sam ga lagala, ali ja ne želim da raskinem. Volim ga i ovakvi momci poput njega se retko sreću. Jedino mi ostaje da prestanem time da se bavim, ali to takođe ne želim jer su dobre pare i neću naći posao gde tako lako mogu tako mnogo da zaradim. Odlažem zajednički život koliko mogui i ludim, nije mi trebalo ovo petljanje u laži.
1031
6119
332
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije