Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2863711
09 Mar 20
Zaposlio sam se ubrzo nakon diplomiranja u jednoj stranoj kompaniji. Posao je u struci, s tim da je za posao ključno poznavanje engleskog jezika. Otprilike, u proseku radim 5 sati dnevno, vikend mi je slobodan i što je najvažnije, uredno sam prijavljen na punu platu i sam organizujem svoje radno vreme. Važno je samo da posao bude odrađen, nebitno da li radim u kancelariji ili od kuće, poslodavcima je svejedno. I tako, jednom prilikom dok sam bio kod roditelja u poseti, navratio prvi komšija na kafu. Naravno, kao što to obično biva, počeo je da se interesuje gde radim, šta i kolika mi je plata. Kad sam mu rekao da imam 600 evra mesečno i povremeno bonuse, podrugljivo mi je rekao da njegov sin bez fakulteta ima 1000 evra vozeći kamion po Evropi i da su moji bacali pare u vodu za školovanje. Nisam mogao na to da odćutim, rekao sam mu da meni život od 7 dana mesečno nije za ljude, jer i pse ponekad duže puste sa lanca. Ukratko, više mi se ne javlja na ulici. Krivo mi je, ali je sam počeo.
5456
195
57
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije