Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2864083
09 Mar 20
Moj tata je živeo kao najveći kralj i tako je i umro. Pozitivan, vedar, uvek spreman za šalu i pesmu, druželjubiv i pristupačan svima. Nije se promenio ni malo čak i kada je saznao da boluje od raka pluća i da je bolest u završnoj fazi gde malo šta može da se uradi. Zasmejavao je medicinske sestre na hemioterapiji, zafrkavao sa doktorima, ostalim pacijentima pričao viceve gde se jedan toliko jako zasmejao da je završio na urgentnom zbog napuklog mišića u stomaku. Čak i kada je jedva ustajao iz kreveta on mi zatraži tablet pa pusti na jutjubu pesme njegove mladosti i peva. Dugo vremena sam mislio da je to samo maska za nas, da se ne sekiramo i da mu je teško pa sam ga jednog dana špijunirao kada je mislio da je sam kod kuće, međutim jok, on je i tada pevušio i bio savršeno opušten. Dva dana pred smrt je ispričao vic na koji smo popadali od smeha, rekao da se raduje što će opet videti mamu i tatu, zaspao, pao u komu i umro. Mnogo mi nedostaje.
6494
79
40
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije