Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2868189
21 Mar 20
Gdje su vam sada influenseri, youtuberi, pjevači, fudbaleri, kriminalci, privatnici i ostali što ih obožavate i dižete u nebesa i što ih društvo neproporcionalno nagrađuje za pozive koji su beskorisni? Sakrili se u mišiju rupu. Sad ste svi uprli oči u naučnike, doktore, inženjere, policiju, vojsku, komunalne radnike, radnice na kasama i ljude koji stvarno održavaju vas i vaše porodice u životu. Koliko smo samo kao društvo glupi i nakaradni, to je čudo jedno. Što ne idete sada Ronaldu il Messiju da nam naprave vakcinu i spase živote najmilijih. I opet, bezimeni ljudi će nas izvući iz ovog i opet ćete ljude koji rade beskorisne i nebitne poslove dizati u nebesa dok ćete koristiti svaku priliku da sve ove svete pozive omalovažavate i pljujete po ljudima koji to rade.
6042
877
207
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije