Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2868556
21 Mar 20
Moja svekrva je rodila jako mlada i baba je postala sa 42 godine. Pritom izgleda jako mladoliko, negovano i lepo, niko joj ne da više od 35 godina. Kad god joj muž i ja damo da nam pričuva dete, ona kolicima ode napolje da je prošeta i uvek krenu muškarci da joj se nabacuju u fazonu "mlada lepa mama, gde je tata, koliko je stara beba hehe" i taj fazon. A kad kaže da je baba, onda se popale još više jer misle da se šali. Par puta sam i sama prisustvovala tome i počinje jako da me nervira. Ona je jedina koju imamo u ovom gradu i kojoj možemo da ostavimo dete na čuvanje, ali muka mi je više da ljudi pretpostavljaju da je ona majka mog deteta. Da ne pričam da meni niko nikad ne priđe kad šetam s kolicima. Ne mogu da verujem da počinjem da budem ljubomorna na svekrvu, ali da mi je neko rekao da će mi svekrva biti lepša i zgodnija od mene, ne bih verovala.
954
7087
97
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije