Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2871918
31 Mar 20
Upoznao sam jednu ekipu kada mi je bilo 19 godina, a njima od 30 do 36 godina. Dolazili su na teren posle posla da igraju mali fudbal pa su često u nedostatku sparing partnera igrali protiv moje ekipe. Mi smo ih tada zezali da su gerijatrija, da je bolje da idu da gledaju Dnevnik nego što igraju fudbal i redovno smo ih dobijali. Kada se završi utakmica, oni nam daju pare i pošalju nas do prodavnice po pivo za sve i onda tako dugo sedimo i pričamo. Toliko smo se skontali da sam bio svima na venčanja osim ovom najstarijem koji je već bio oženjen. Jednom od njih sam krstio dete, a skoro za sve njih bih glavu dao. Sada ja imam 35 godina, oženio sam se u novembru prošle godine i nije bilo srećnijih gostiju na svadbi od te ''fudbalske ekipe''. Pevali su, grlili me, dovukli muziku i masno je platili, igrali celo veče i uveseljavali goste više nego bilo ko od nas. Taj najstariji iz ekipe sada ima 52 godine, zove me još uvek ''sine'' kao kada me i upoznao i plakao je od sreće više od mog ćaleta.
12237
121
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije