Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2873394
02 Apr 20
Prva sam iz svog društva završila fakultet i trenutno radim kao pripravnik u jednoj advokatskoj kancelariji. Pošto su svi moji prijatelji i dalje studenti, oni su nastavili da se ponašaju kao i pre - svakodnevno dopisivanje, razglabanje, viđanja, kafe, i ostalo, dok ja više nemam vremena ni za šta od toga i jedva stignem da odgovorim na poneku poruku 6 sati kasnije, a kamoli nešto više jer svaki dan radim po 10-12 sati, a nekad i preko toga. Čak i kad imam malo slobodnog vremena, više uživam u tome da ga provedem odmarajući sama sa sobom nego izlazeći sa njima jer jednostavno budem toliko umorna da ne mogu da se uključim u konverzaciju i psihički sam odsutna. Jako mi je žao zbog toga jer ih mnogo volim i uživam da provodim vreme sa njima kad sam odmorna i nisam pod pritiskom, ali oni ne mogu da me razumeju i više se ponašaju kao da je meni posao neka prolazna sprdnja, a ne nešto ozbiljno. Nervira me to, želim da shvate koliko je naporno raditi i biti odgovoran sam za sebe.
2059
280
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije