Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2882148
29 Apr 20
Ja sam žena koja je pisala kako je pobjegla iz bijelog roblja. Mnogi su mi tražili da im napišem više o tome da se ne bi našli u istoj situaciji. Prije više od 30 godina me moj otac prodao. Bio je pjandura i nasilnik, majku nisam imala. Rekao mi je da me vodi kod nekih rođaka a zapravo me predao nepoznatom muškarcu. Bila sam dijete i nisam ni slutila šta se dešava iako je moj otac bio užasan. Sjela sam u kamion sa tim čovjekom, vozili smo se satima i ja sam zaspala. Ne znam kako je on stupio u kontakt sa tim ljudima ali sledećih 5 godina je bio pakao za mene. Napastvovana sam prvu noć kada sam tamo stigla. To je bilo ogromno mjesto, poput zatvora, prostorije pune druge djece i žena. Tukli su me, podvodili, gasili cigarete po mojim rukama, imala sam razne prelome. Ja sam i dobro prošla jer danas ovo mogu da napišem, mnogi nisu te sreće. Živim u drugoj državi i imam novo ime. I dalje me strah nakon toliko godina.
6404
147
120
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije