Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2882698
29 Apr 20
Upoznala sam skoro jednog momka, sasvim simpa i ok. Saznala sam da iza sebe ima brak i dijete i povukla sam se, naravno nisam mu rekla razlog. Društvo me gleda ispod oka i podbadaju me, jer znaju tog momka, extra im je, ali pobogu pa nisam zar loša osoba zbog toga. I sama imam dosta rodbine i prijatelja koji su razvedeni sa djecom, jer danas je nažalost vrijeme gdje pola brakova završava razvodom, i neka je, neka niko nikoga ne trpi. Svaka čast svim muškarcima i ženama koji okončaju brak, niko se ne razvodi jer im je to furka, svaka čast samohranim roditeljima, i onima koji prihvate djecu koja nisu njihova. Za mene to nije opcija, želim da krenem sa nekim ispočetka, sa nekim ko se nije već razočarao u život i ljubav, i ne nosi taj ožiljak na duši. Želim nekoga da zajedno krenemo u te životne vode, da smo prvo mi jedno drugome porodica i jedno drugome najbitniji, pa onda naše dijete. Ne mislim ništa loše, jednostavno ja ne bih mogla i mislim da me to ne čini lošom osobom..
6509
747
164
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije