Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2884042
30 Apr 20
Kad se setim svog detinjstva, sećam se disfunkcionalne porodice i dece koja su me zbog toga sprdala. Otac mi je bio psihički bolesnik i nasilnik, a majka ga varala. Svi u kraju su to znali, pa na svu tu muku koju sam imala kod kuće, trpela sam zaje*avanja dece iz kraja. Volela sam da budem napolju s njima, da skrenem misli s haosa koji je bio kod kuće, dok je njima moja porodica bila smešna i dobra za sprdnju. Namerno su izazivali mog tatu i slali mene da ga to radim jer im je bilo smešno kako se lako razbesni pa nas juri po ulici, a sa batinama naravno završim ja. To im je bila glavna zanimacija, a mene su ucenjivali da će prestati da se druže sa mnom ako odbijem. Bila sam naivna, uplašena, željna društva i toga da pripadam negde, pa sam pristajala i uvek bila u masnicama ili izbačena iz kuće, a oni bi se smejali. Tako bih volela da mogu da zagrlim malu sebe i da je nekako izbavim iz svega toga.
5762
132
92
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije