Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2884137
01 May 20
Dan kojeg ću se sećati dok sam živ je dan kada mi je umro tata, onako nenajavljeno i iznenada. Radili smo nešto zajedno u dvorištu i uvek je između nas dvojice postojala neka posebna povezanost, jednostavno smo se kontali pogledom i zbog toga je sve vrcalo od šale i smeha tako da su i komšije volele da budu u dvorištu dok nešto čačkamo jer bude baš zabavna atmosfera. Tata je sišao u podrum da veže gredu, ja sam ušao u sobu da izbušim rupu u patosu da prebacimo žicu, a komšija je ostao u dvorištu da provede produžni kabl. U toku bušenja, tata je ispričao neki vic koji je tog jutra pročitao u novinama, ja sam se zaustavio jer su mi suze išle od smeha, a komšija se uhvatio za stomak i kikoće se. Kada sam probušio i rekao mu da provuče žicu, odgovora nije bilo, kažem komšiji da pogleda šta se dešava i komša sišao u podrum, samo jauknuo i počeo da plače. Tata je umro na koturu žice, sa osmehom, odjednom od ispostaviće se kasnije jakog infarkta. Srce mi se stegne kad se toga setim.
7245
91
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7195   •   osudujem 327   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579212   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159547

Sinoć gledam ponašanje odrasle osobe, majke dječaka koja je došla da brani sina. Sin je prethodno udario dječaka i to mu nije prvi put. Izašla starija sestra da brani brata. Nastao opšti haos. Dolazi ...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 30   •   komentari 0
Detaljnije