Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2884144
01 May 20
Zaposlio sam se veoma mlad, sa 20 godina. Kako mi je iskustvo bilo ravno nuli, a teorija nije nešto baš odmah primenjiva pod svoju zaštitu me uzeo kolega koji je tada imao 50 godina. Narednih 15 godina me on usavršavao i učio svemu što je i on znao. On je otišao u penziju sa 65, a ja sam sa 35 počeo samostalno da obavljam njegov posao. Ni tada nisam bio najsigurniji, navikao sam da je on uvek tu i da mi ukaže na grešku, ali sam nekako sve savladao. Kao kolega je bio odličan, a kao čovek još bolji jer smo se baš dobro družili, a kako mu je sin bio malo stariji od mene nije mu bilo strano ni zezanje u mladalačkom fazonu. Juče mu se rodio unuk i od svih njegovih prijatelja, poznanika, rodbine, on je sa sinom i snajkom odlučio da ja malom budem kum na krštenju. Toliko sam počastvovan i srećan da rečima ne mogu da opišem i imam osećaj da tom čoveku ne mogu da se odužim dok sam živ jer sam se kroz ceo radni vek bukvalno šlepao uz njega. Trudiću se da budem najbolji kum mom novom kumčetu.
6910
117
49
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije