Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2889578
14 May 20
Danas sam najtužniji čovek na svetu. Umro je moj čika Pera, čovek koji me je naučio mnogim stvarima pa tek onda zanatom (automehaničar). Otac je popravljao kola kod njega otkad znam za sebe, još kao klinac sam imao ljubav prema automobilima. Često sam bio kod njega u garaži dok popravlja kola pa mu pomagao, ja sav važan što mu pomažem a mušterijama slatko pa se smeju, čovek je toliko bio dobar, pozitivan i neviđeni optimista, nikad ga nisam video u životu da je rekao "Ne mogu, neću" ili da je u bedaku. Svo svoje znanje je preno na mene i ako ja nikad neću biti kao on po tom pitanju, ja sam mu neizmerno zahvalan. Ti trenuci kad se vratim iz škole pa pravo kod njega u garažu, on kupi sok ili nešto slatko pa me ispituje kako je bilo u školi, uvek bi mi dao neki dinar, kako je on govorio "Evo majstore, vaša plata". A ja se iskezim od uveta do uveta što imam "posao" tako mlad. Kad god sam bio u bedaku ili u nekom problemu on bi mi pomagao. Zbogom čika Pero, Vi ste ljudina koja se više roditi neće :(
5963
52
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije