Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2889591
14 May 20
Želja mi je bila da živim u Njujorku i ostvarila sam je kada sam dobila posao tamo. Živela sam 3 godine i baš se razočarala. U početku je bilo interesantno, kao i uvek kad posetimo neko novo mesto. Grad je super za posetiti, ali za život je katastrofa. Tolika gužva, haos, reke ljudi po ulicama, a čim se malo odmakne od centra koji gledamo po američkim filmovima, nijedan grad na Balkanu nije ravan toj bedi, prljavštini, smradu, beskućnicima po ulici, kriminalu. Do centra, osim ako niste buržuj koji živi u njemu, se putuje satima, isto tako i do posla. U 4 ujutru sam se budila da bih stigla na posao u 7. Mir i tišina ne postoje, stalno neki haos i gužva. Ko to voli, samo napred, ali meni je bilo previše stresno, počela sam da imam panične napade kad bi trebalo da izađem iz stana. U januaru sam se, po isteku ugovora, vratila u Srbiju i preporodila se. Takvi gradovi definitivno nisu za svakoga, pogotovo ko hoće koliko-toliko miran život, a da ne pominjem porodicu i decu.
6501
150
128
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije