Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2891581
19 May 20
Moji roditelji su razvedeni i nikada neću oprostiti majci što je muškarce stavljala ispred mene. Razumijem da je želela da nastavi život ali sve joj je bilo bitnije od mene. Sećam se jednom kada je sam gledao crtani i njen novi dečko je prebacio program da gleda fudbal, ja sam se tu naljutio jer sam bio dete i tražio sam mu da mi vrati crtani. On mi je rekao da smaram i da ćutim. Kada je mama ušla u prostoriju on joj je rekao da sam ga vređao (iako nisam, to je bila laž) pokušao sam objasniti mami ali me istukla. Milion sličnih situacija ima poput ove, puno gorih stvari, recimo da me ostave kući dok oni idu negde na ručak a meni kažu da napravim sendvič ako sam gladan i ostave me kući samog, tada sam imao 8 godina. Kada mi je bilo 15 godina rekao sam da želim da živim sa ocem i ona je bila šokirana, ne znam kako ju je to iznenadilo. Otac je bio pravi roditelj prema meni, stavio me je na prvo mjesto. Smatram da nije fer što sud uvek dodeljuje starateljstvo male djece majci.
9144
240
121
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije