Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2894408
31 May 20
Kad sam objavio da se ženim moji su mi kupili stan. Brat je dobio set tanjira za svadbu! Iako su mogli da priušte bar malo da mu pomognu. Nisu hteli. On je to progutao, ali mene je strašno zapeklo pogotovo što se nikad nisu nešto brinuli o njemu, već sam ga najviše ja gajio. Nisam bio u prilici da mu pomognem finansijski, ali je vrednost stana dosta porasla za 4 godine i rešio sam da ga prodam i da jednako podelimo pare da uzmemo nešto novo. Roditelji su se naljutili, godinama nisu govorili sa mnom. A o mojoj ženi da ne pričam... Na moju inicijativu sam se razveo. Sreća pa nismo imali dece. Brat i ja danas živimo u istoj zgradi i odlično se slažemo. Ja sam se oženio ponovo. Deca nam rastu zajedno i puno mi je srce. Za prvu ženu uvek pomislim da sam se spasao bede. Ona je mislila da je normalno da jedno dete dobije sve, a drugo ništa, a tako danas gaji i svoju decu. Beda u glavi!
15035
169
90
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije