Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2895294
01 Jun 20
Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nadmeni i drski, što je ostavilo na meni duboke traume. Ne mogu vam objasniti kakav strah u meni je to izazvalo. Znala sam to da sanjam, da vrištim u snu a i sama pomisao na zubara me je plašila. Sada imam 25 godina, došlo je vrijeme da te plombe zamijenim novim i juče sam otišla kod zubara poslije 14 godina. Nisam spavala cijelu noć prije toga, ako zaspim budila sam se u znoju. Zubarka je toliko divna bila, samo što me nije mazila i sve je prošlo dobro na čemu sam joj neizmjerno zahvalna. Samo da vam kažem, doktori i studenti te struke, molim vas u ime onog djeteta koje sam bila da imate obzira jer vas tretman može dovesti do toga da neko ima psihološki problem, ali vašom zaslugom nekome taj odlazak kod doktora može biti čak i prijatan. Hvala svim posvećenim ljekarima.  
6440
117
132
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije