Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2895790
02 Jun 20
Ježim se onih djevojaka koje nemaju prijateljice već se samo druže sa muškarcima. Uglavnom kažu da je to zbog toga što muškarci manje tračare, opušteniji su ili ih kao druge cure ne vole. Uvjerio sam se da je to glupost i laž. Mada ako ih zaista baš nijedna cura ne voli problem je u njima. Ako od čitavog ženskog roda ne možeš imati jednu drugaricu, treba da se preispitaš. Pravi razlog je taj što vole biti u centru pažnje, znao sam par takvih i sve su bile iste. Žele svu mušku pažnju samo za sebe, uglavnom budu ljubomorne ako neki njihov drug nađe curu. Ne vole kada druga djevojka dođe u društvo i odmah im ta cura postane neprijatelj i ogovaraju je i pokušaju da nas okrenu protiv te druge cure jer su ljubomorne što pažnja više nije samo njihova. Vole da budu glavne i ne žele konkurenciju, zapravo su one te koje ne vole druge djevojke a ne suprotno.
4666
1446
253
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije