Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2896100
03 Jun 20
U četvrtoj godini fakulteta imali smo praksu da prisustvujemo suđenjima u svojstvu javnosti. Jednom prilikom, u hodniku sam srela tatu sa klijentom kako stoji i čeka da počne suđenje. Kako nas je bilo mnogo sa fakulteta i počeli su da prozivaju za suđenja, gurnula sam prijatelje da uđu na suđenje sa mojim ocem pod izgovorom "imaću ja čitav život prilike da ga slušam i vidim na delu". U junu mesecu se razboleo, u julu operisao, ja tada i diplomirala, a u septembru mesecu je preminuo od teške bolesti i u međuvremenu bio sve vreme hospitalizovan. Kada smo saopštavali sudijama da je preminuo i davali nova punomoćja za zastupanje (jer smrću isto prestaje), nisam videla nijednog sudiju da iskreno ne žali što je preminuo. Svi su nas ispratili sa rečima "...žao mi je zaista, bio je takav gospodin, redak iz stare garde i vrhunski stručnjak..". A ja tog gospodina na kraju nikada nisam dočekala da vidim na delu..tata,nedostaješ i znaj da čekam dan kada ćemo na nebu zajedno istupati rame uz rame!❤
6049
133
24
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije