Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2897303
06 Jun 20
Mama mi je profesor na fakultetu, tata jedan od najboljih pedijatara u Srbiji, a sestra vrstan naučnik iz oblasti biologije za koju će se tek čuti. Sa druge strane ja sam završio trogodišnju srednju za dekoratera zidnih površina, narodski rečeno za molera i skroz se posvetio tom poslu. Poštujem i znanje, i pamet, i škole, i uspehe ali se nisam pronašao u tome. Ni mama ni tata nemaju problem sa tim, često me preporučuju svojim prijateljima i kolegama i ponosni su na mene, ali se setra ponaša kao da sam crna ovca u porodici i kao da sam neko ko samo bruka familiju pa me tako nikada ne pominje pred njenim društvom što sam saznao nedavno kada je dovela neke svoje kolegenice koje su se čudile kako im ona nikada nije rekla da ima brata. Malo me boli to jer ja nju poštujem i volim i svima pričam kako sam ponosan na nju dok ona mene ni da pita kako sam kada se uveče skupimo svi posle radnog dana...
8123
182
96
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije