Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2899222
12 Jun 20
Mlad sam pilot u jednoj kompaniji u inostranstvu. Pre par godina sam počeo da radim. Dete sam razvedenih roditelja i živeo sam sa majkom u ne tako dobroj finansijskoj situaciji dok je otac živeo sa drugom ženom koja mene nije mogla da podnese i nije nam pomagao. Majka je krv prolila, kredite dizala i radila prekovremeno godinama da bi meni platila školovanje za moju životnu želju. Otac je platio skromnih 5% celokupne sume. Dolazim u Srbiju na par dana da se vidim sa svojima, odlazim da se vidim sa ocem i čujem da priča na telefon sa svojim bratom kako nema para da mu pozajmi jer i dalje “isplaćuje kredit za moje školovanje koje je celo platio”. Pljunuo sam ga u facu i otišao, a od tada me ni jednom nije ni pozvao da se izvini. Uskoro ću opet u Srbiju, sešću sa majkom za sto i izbrojaću joj u novcu celokupno moje školovanje i dati joj sav novac. Ubrzo ću položiti dozvolu za kapetana aviona i biće pozvana da se vozi sa svojim sinom jedincem kapetanom :)
8762
167
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije