Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2899702
13 Jun 20
Bila je to velika ljubav, ona je besno želela više i bolje, otišla na zapad, nije joj se dopalo ovo ovde, nije ni meni, ali nisam mogo tek tako da napustim svoj mali biznis i stare roditelje, tražio sam joj još malo vremena, pre odlaska sam tražio raskid, složila se je. Vremenom je uspela, dobro živi na zapadu, ni meni loše ne ide, prošle su godine, poso sam razvio, dobro zarađujem, januara sam dobio i sina, zbog ovog virusa je došla kući, da bude sa svojima, srela me je u gradu tih dana, sa suprugom. Ja se držim, nekako sam isti, ona je napredovala, izgleda božanstveno, prava žena. Pre neki dan na 5 godina raskida pozvala me je, izašo sam, popili kafu, a onda otišli u kafanu u drugom gradu, na svaku pesmu isplakali se ko ljudi. Oboje imamo nekog al ta ljubav nije dobila tačku, bolelo je užasno, plakao sam u povratku do njene kuće i do moje, ej živote tužne priče li pišeš. Borite se ljudi za ljubav, na kraju samo to znači.
1983
5371
168
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije