Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2899719
13 Jun 20
Mog rođaka je devojka optužila sa silovanje i dobio je kaznu 3 godine u zatvoru (nije u Srbiji). On je toliko dobar dečko, uvek svima pomagao, niko nema šta ružno reći za njega. Tu devojku niko iz društva i porodice nije voleo, stalno je manipulisala i lagala. Nakon godinu dana što je moj rođak u zatvoru, ona prizna da je lagala i da je se*s bio obostran, samo je tad bila ljuta na njega i htela da ga nauči lekciju. Izašao je iz zatvora a njoj je naređena novčana kazna. Njemu je život uništen, zbog ovoga je izbačen sa fakulteta gde je studirao pravo, ima dosije, mi u porodici se stresirali svih godinu dana, njegova majka i otac su oboleli teško, on nije više veseo momak koji je bio, ne priča šta mu se desilo u zatvoru, više ni sa kim skoro i ne komunicira sem sa par članova porodice i zaposlio se za minimalac na građevini. Imao je svetlu budućnost, uvek bio odličan u školi i fakultetu, a sad više uopšte nije psihički prisutan i ništa ga ne zanima. Mrzim tu devojku iz dna duše.
8644
219
149
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije