Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2899849
14 Jun 20
Prošle godine vratio sam se u svoje rodno mesto iz Holandije gde sam studirao, te kasnije pošto nisam u Srbiji našao dostojanstven posao sa mojom diplomom, znanjem i zvanjem zaposlio sam se u Holandiji i radio tamo kao developer 5 godina dok u firmi nisam ispunio uslov da mogu raditi iz druge države, nakon čega sam se vratio u nadi da ću konačno biti među svojim narodom. Ali nakon što sam kupio kuću u svom selu, prvi put kad sam parkirao auto izvan garaže sledeće jutro me zatekla ogrebotina dužine oko metar na vozačevim vratima čija sanacija nije bila ni malo jeftina. Sinoć pošto sam imao goste koji su noćili kod mene napokon smogao snage i parkirao drugi put auto ispred kuće van ograde. Jutros su me zatekli prijateljski komšijski gesti sa izbušenim gumam i haubom na kojoj je urezano "PLATI POREZ LOPOVE". I kako posle ovoga da se ne vratim u Holandiju i kao svi ostali obiđem ovu zemlju samo za praznike?
5888
178
71
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije