Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2900696
17 Jun 20
Prijateljici sam se ponekad žalila na svoj posao. Mnogo se radi, malo zarađuje, i nema prostora za napredak. Ostala sam na tom poslu jer završavam master koji mi treba da se prijavim na druge poslove koji su bolje plaćeni u mojoj struci, a i mislim da još imam svašta za naučiti. Jednostavno osjećam da mi treba još vremena, da nisam spremna, i ona to zna. Uglavnom, poslala je moj CV i motivaciono pismo koje je sama sastavila raznim firmama sa email adrese koju je napravila. Ništa mi nije rekla. Saznala sam slučajno od druge prijateljice s kojom je o meni razgovarala. Planirala je da me samo obavijesti kad me pozovu na razgovor. Kada sam je nazvala, rekla je da prijatelji treba da pomažu jedni drugima. Posvađale smo se. Trebala me je pustiti na miru ili reči mi ako se umorila o toga da me sluša. Moj život je moj život. Ne razumijem ovakav postupak. 
511
7982
162
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije