Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2900751
17 Jun 20
Imam tri starija brata. Kad smo bili mlađi neprestano su me tukli kada god roditelji nisu bili u blizini. To nisu bile dječje igre već premlaćivanje i udaranje šakama dok ne padnem pa cipelarenje dok ne isplačem dušu iz sebe. Kad god bi rekla roditeljima nešto, osim što mi nisu vjerovali, kasnije bi dobila troduplo jaču porciju udaranja. Jednom me brat toliko jako ošamario da mi je nastala modrica na oku i rana preko obraza. Kada je mama došla kući rekla sam joj što se dogodilo i ona se samo nasmijala i rekla da sam to izmislila.  Mrzila sam kada bi kod nas došli gosti... često su govorili  "Kako ti je lijepo. Ti jedina curica, i još najmlađa. Sigurno te drže kao princezu". Tada bi se samo nasmijala kiselo i spustila glavu da ne vide kako mi suze oči. Danas, 15 godina nakon, imam dečka koji je predivan, ali i dalje skočim na svaki nagli pokret ili se rasplačem čim se naljuti. Žao mi je kad vidim koliko podsvjesno vučem trauma i ne želim da mi to utječe na budućnost. Trebam pomoć.
6592
200
131
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije