Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2901037
20 Jun 20
Prije 5 dana sam saznala da sam usvojena. Imam 22 godine i to su vješto krili od mene. Od početka mog odrastanja sam imala osjećaj da nisam njihova kćerka. Nijedne slike nema na kojoj je mama (i dalje je tako zovem) trudna ili gdje slave moj prvi rođendan. Kada sam imala 18 mjeseci usvojili su me, jer nisu mogli imati djece. Moj tata je profesor engleskog jezika a mama je advokat. Ja studiram elektrotehniku. Uvijek sam se smijala i prebacivala im to kako sam ja izrod u porodici i da jedina znam matematiku. Na kraju ja jesam izrod, jer nisam njihovo biološko dijete, ali ja te ljude osjećam kao biološke i volim, oni su i dalje moji roditelji. Bilo mi je teško prvi dan, nisam ih htjela vidjeti uopće. Biološke roditelje ne želim tražiti, jer da su me htjeli i željeli naći, do sad bi me našli. Razmislila sam i shvatila da su moji roditelji (koji su me usvojili) učinili nešto lijepo, za sebe, za mene, za nas. Imam sreću pa su me odgojili fini i čestiti ljudi. Mama i tata volim vas.
9252
125
73
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije