Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2902424
23 Jun 20
Mrzim brata iz dna duše. Bolestan je i poremećen. On je promašaj i nije mi žao da to kažem. Mrzim ga zbog toga što majka godinama plače zbog njega, a ja sve to gledam i ako nešto hoću da preduzmem ona mi govori pusti ga, gledaj na sebe. Platila mu je fakultet koji nikad nije završio, plaćala mu stanarine u Beogradu, sva ušteđevina je išla na njega. On je za to vreme koristio antidepresive, drogu, po 2 paklice cigareta dnevno. Nije joj se javljao danima na telefon. Sve pare je izvukao od nje, dok smo nas 2 živele kao slepice. Tata je pre smrti ostavio ušteđevinu koju je teškim radom zaradio. Dok je on bio živ, ovaj psihički bolesnik nije smeo ovako da se ponaša. Uništava nas svaki dan. Juče je došao i majci tražio hiljadu dinara. Ona je u novčaniku imala 2 i rekla da joj je to poslednje. Uzao je i otišao u grad i kupio cigare i alkohol. Sve veći gnev osećam prema njemu jer je bezosećajna kretenčina. Želja mi je da završi na psihijatriji, gde mu je mesto.
6159
366
126
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 594   •   osudujem 428   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235902   •   osuđujem 18643   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2908284

Već pola godine se borim sa ginekološkim problemima i raznim infekcijama. Izliječim se i ponovo se vrati. Radim i opet imam vremena za otići uraditi razne nalaze. Dok moj momak ne radi, ima vremena za...(više)

odobravam 1273   •   osuđujem 528   •   komentari 0
Detaljnije