Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2903255
26 Jun 20
Poruka za sve muškarce koji su se iz bilo kog razloga razveli i imaju decu sa bivšom ženom. Kada terate inat bivšoj ženi preko dece, bivšu ženu to ne povređuje, povređuje vašu decu. Onu istu decu koja su vam kao bebe spavala na grudima. Koja su vas još u stomaku lupala kada stavite ruku ili lice na stomak. Decu koju ste gledali kako prave prve korake i radovali se tome. Vaša bivša je majka te dece. Mrzeli je vi ili ne, to nema veze sa decom. Kada se razvedete od te žene, ništa se razveli od dece. I dalje ste im otac. Deca vas i dalje vole i žele da vas vide. Moj bivši se jako ogrešio o mene. Kada sam tražila razvod, pretio je da će me ubiti ako ga odvojim od njegove dece. Tražila sam razvod, i otišla sam posle šest meseci pakla sa svojom decom, u strahu. Bivši sve više izbegava decu, jer radije bleji sa devojkom i drugarima, a one postaju toga svesne. Pitaju što ih ne voli, hiljade suza su bacile na njega. Mrzim ga ali nikad decu ne bih koristila kao oružje protiv njega.  
5601
204
88
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije