Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2907453
07 Jul 20
Odlučio sam da budem sponzor detetu. Imam 24 godine, zarađujem svoj novac i završavam master studije. Odlučio sam da pomažem nekom detetu jer svoje trenutno nemam. Trenutno tražim dete kojem treba pomoć i našao sam dete u Siera Leoneu. Kada sam rekao svojim roditeljima šta ću da uradim oni su pobesneli i rekli su: "Zar ne znaš koliko dece nema novca u Srbiji a ti daješ novac detetu u Africi? !? " Ja sam joj rekao "Kod nas deca većina imaju vodu i struju, a u Afruci ni struje ni vode i jedva hrane, neka deca ni majku ni oca, sa školama koje su izgradili volonteri, u stalnom riziku od opasnih bolesti, sa rizikom od kidnapovanja i regrutovanja, u nehumanim uslovima u život. " Bio sam u Africi i znam šta pričam. I mislim da sam u pravu.  
5923
599
140
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije