Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2907728
08 Jul 20
Moj brat je celu mladost proveo sa raznoraznim devojkama koje osim dobrog izgleda nisu imale ništa da ponude, menjao je ženske, trošio novac na njih i uživao u životu. Lep je čovek i pritom imućan tako da je za žene vazda bio kao lepak. Kada je napunio 29 god samo je odjednom rešio da se oženi i to preko agencije za bračno posredovanje. Oženio je devojku iz jedne zabiti na Goliji, siromašnu i vrednu, ne naročito lepu. Nisam upoznala nikoga ko je toliko neiskvaren i dobar kao ona. Dobar je prema njoj, poštuje je i brine o njoj, jer mu je rodila dvoje dece i brine o kući. Dok je bio mlađi takvu devojku ne bi ni pogledao na ulici. Ali mu zato za brak takva odgovara. Brat mi je, ali kao muškarac je licemeran.
5650
722
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije