Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2907860
07 Jul 20
Juče sam ocu i majci kupio i odneo mobilne telefone, na šta je moja devojka pitala što nisam kupio i njenima, rek’o pa to nije čokolada, već dosta košta. Od toga je napravila dramu kako ih ne smem razlikovati itd, naljutila se i počela da preti, malo sam bio u šoku pa joj otvoreno reko da nikog nisam dužan da finansiram, kada imam svoje dete tada ću biti, ovako je dobra volja i to što njoj dopuštam da živi u mom stanu i plaćam račune i hranu sam, čak vozi i moj auto bez da je jednom napunila gorivo, a ne nešto više... Gospođa je uvređena otišla u drugu sobu, neka zaradi sama i neka počne plaćati sve po pola, a sa ostatkom neka poklanja kome želi, mnogo sam ja izgleda mlak pa me gaze... A moji iako mogu 10 takvih telefona kupiti, obradovali su se što su dobili to od mene, želim da ih vidim i čujem kad nas već dele 300km, iako je majka posle zapakovala uz hranu da se nađe skoro cela vrednost oba telefona.
7592
253
191
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije