Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2908890
11 Jul 20
Za proslavu Nove godine, malo sam više popila. Ništa strašno, jer sam legla kada sam shvatila da sam pijana (kućna žurka je bila u pitanju). Međutim, iz nekog razloga, uzela sam telefon i počela da prijavljujem ispite za januarski rok i to one na koje nisam ni planirala da izađem. Problem je što se ja toga nisam setila i što uopšte nisam primetila da su mi prijavljeni na studentskom servisu. Dolazi februarski rok, treba da prijavim te preostale ispite, ali ne dozvoljava mi zbog minusa na kartici (kod nas na fakultetu se plaća ukoliko ne izađeš na ispit, a prijavio si ga). Tek posle dobre 3 nedelje od Nove godine, meni se vratio film i setila sam se šta sam pijana uradila. E ako to nije opterećenost fakultetom, onda ne znam šta jeste :D Dok se drugi u pripitom stanju javljaju bivšima, ja prijavljujem ispite.  
5727
281
39
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije