Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2910905
18 Jul 20
Dva Roma iz moje ulice su izgleda loše izračunali smenu u kojoj radim i mislivši da sam u trećoj oko 23h upali u moje dvorište. Hteli su da ukradu dve ogromne bakarne cevi koje sam kupio zbog centralnog grejanja ali nikako nisam imao vremena da ceo posao završim. Čujem ja da nešto lupa po dvorištu, izađem polako i zateknem ih kako se muče da cev prebace preko ograde. Pitam ih šta rade, a ovaj stariji se ukipio i kaže mi ''Izvini kume komšo, mi samo hteli da iznesemo cev na svetlo da vidimo da l' je zarđala''. Koliko sam bio ljut toliko mi je odgovor bio smešan pa sam odvalio da se smejem, a za mnom i oni. Rekao sam im da imam lovačku pušku u kući i da ću ih sledeći put ostaviti u dvorištu vidim li ih opet. Sledećih nedelju dana su dolazili svakoga dana da se izvinjavaju, kunu se u decu da nisu imali nameru da kradu ali nikako da daju dovoljno dobro objašnjenje zašto su pokušali da cev prebace preko ograde.
7175
107
56
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije