Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2911170
20 Jul 20
Kada sam bila na fakultetu zabaljala sam se sa jednim "umetnikom". Lik je sebe ubedio da je budući Picasso, a ja jedna od njegovih ljubavnica. Bila sam oduševljena njegovom frizurom i čuperkom koji je viso sa strane, neurednim izledom i mrakom kojim je zračio. Ponašao se prema meni kao prema ološu. Moja kolegica mi je mrtva ozbiljna rekla da to nije ljubav i da je on budući propalitet koji glumi neku facu, a ja budala koja sve to trpi. Upoznala me je sa svojim starijim bratom, koji je bio običan da običniji ne može biti. Kada me je "umetnik" po stoti put napucao i izvređao expresno sam se udala za njenog brata iz osvete i otišla u inostranstvo s njim. Ispostavilo se da je moj muž vrlo cijenjen inžinjer u svojoj struci, da ima svoj stan stan i da je prepametan. Sve odluke koje sam donela na svesnom nivou sam zabrljala, a ovu ishitrenu sam pogodila. Imam najboljeg muža na svetu, a mogla sam završiti sa budalom.
2048
4680
80
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije