Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2911673
20 Jul 20
Boli me što se sve danas svodi na novac. Imam dve unuke od 10 god, bliznakinje. Suprug i ja smo ceo život obični radnici, dok su snajini roditelji inženjeri, dobrostojeći ljudi ceo život na visokim pozicijama. Boli me što čak i deca znaju šta je bolje, i idu tamo gde im je pružano više. Snajini roditelji stalno vode decu na more, zimovanje, kupuju im garderobu i igračke, pa samim tim deca više vole da provode vreme sa njima. Kod mene i supruga dođu samo sa roditeljima, ponekad. Primećujem koliko zapravo njih više vole, ali opet koliko god nas to pogađalo, naravno da svako ide tamo gde mu je najbolje. Ipak smo ponosni što smo uspeli školovati sina, da on ne bude radnik i ne muči se kao mi.
6396
233
167
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije