Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2913258
28 Jul 20
Rodila sam divnu devojčicu pre 15 godina sa tadašnjim dečkom. Međutim u toku trudnoće smo se razišli. On nije bio protiv deteta, ali nije hteo da bude sa mnom. Po rođenju, priznao je dete. Međutim, hteo je da je viđa nasamo i bez mene, što ja nisam dozvoljavala. Volela sam ga i htela sam da pokušamo ponovo. On na to nije pristao, i ja sam ga tužila za alimentaciju. Na moje zaprepašćenje, na sudu je izjavio da svojom voljom želi da daje 50% plate, a to je i tada i sada bila velika suma, sada i oko 1000€ jer radio kao IT i odlično zarađuje. Nikada za svo ovo vreme nije izostao sa plaćanjem, ali dete nije hteo da vidi u mom prisustvu, samo sam. Pošto to nisam dozvoljavala, on je nestao i praktično punih 15 godina nema kontakt sa ćerkom. Ona sada kreće u srednju školu i ja želim da se upoznaju, ali ona odbija. Mrzi ga i viče kako je nečovek, a zapravo sam ja uticala na to da se ne viđaju i punila joj glavu lošim pričama. Životno se kajem i ne znam šta da radim, plašim se budućnosti ...
845
8173
236
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije