Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2913441
27 Jul 20
Prije nekoliko godina bila sam u parku kada je dijete od nekih 5-6 godina istrčalo na ulicu i zamalo ga udario auto. Povukla sam ga natrag, pao je, ali nije se povrijedio. U tom trenutku dotrčala je djetetova majka, vrištala na mene kako nemam pravo da diram tuđe dijete. Pokušala sam joj objasniti da je dijete moglo da pogine, na šta mi je ona rekla da to nije moj problem i da se ne miješam. Prije neki dan, sjedim u restoranu i isto tako dijete trči naokolo i penje se po stolicama. Kontam povrijedit će se, ali opet valjda su mu roditelji tu negdje. Nisam ni obraćala pažnju na njega, a on se u međuvremenu popeo na stolicu i gledao kroz otvoren prozor. Na to dolijeće uvažena majka i opet galama na mene jer sam kao najbliže bila djetetu i trebala sam ga spustit sa stolice, a ja nisam ni gledala za njim. Ne bi nikada stajala sa strane i odbila pomoći (posebno djetetu), ali pobogu nije mi jasno šta pojedini roditelji uopšte hoće od ostalog naroda?
6473
96
82
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije