Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2914299
29 Jul 20
Moj sin od 9 godina nam je napravio ručak. Znači ja sam se jednog podneva vratila sa posla umorna i ukočila sam se čim sam legla da odmorim a moj sin je bio gladan sa izgovorom "tata se uskoro vraća kući, napravi ručak", a ja nisam bila u stanju i kaže on meni da ja njemu uradim domaći (bio je bolestan pa se nagomilalo) i da će on napraviti ručak. Nisam imala šta da izgubim pa mu dadoh da napravi ono što bi našao u frižideru i uzme on, čujem da se nešto krčka ali sam nastavila da mu radim domaći. Vratio se muž sa posla i sedne da jede, odjednom me upita da li sam promenila recept i ja reko mali pravio šta ćeš. Kada on poče da se smeje i kaže da sin ume bolje ručak da napravi. Ne mogu da verujem.
5641
498
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije