Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2914344
31 Jul 20
Ja sam muškarac i živim na Balkanu. Ako ne pokazujem emocije ja sam bezosjećajan a ako ih ne pokazujem onda sam mlakonja. Ako poštujem i volim svoju majku ja sam mamin sin. Ako poštujem i volim svoju djevojku ja sam papučar. Varati i lagati je biti tipično muško, biti iskren i biti lojalan je isto kao biti šonja. Nisam pravi muškarac ako zaplačem. Nisam pravi muškarac ako ne plaćam sve jer se to očekuje. Ako se javim nekoj djevojci online onda sam kukavica, ako joj priđem uživo napadan sam. Ako sam uporan onda sam smarač a ako odustanem onda se nisam dovoljno trudio. Ako čekam da se meni cura javi prva onda nisam pravo muško. Ako me neko udari i ne uzvratim ja sam slabić, ako uzvratim ja sam nasilan. Podrazumjeva se da volim sport ili da ga praktikujem ako recimo želim da upišem ples onda to znači da volim druge muškarce i da želim sa njima da opštim. Moram uvijek želeti seks i ako odbijem žensko onda to isto znači da želim da imam dečka jer nisam pravi muškarac ako ne želim svaku ženu.
5436
359
218
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije