Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2915169
01 Aug 20
Radim u ugostiteljstvu i obrazujem se za njega, pa sam shodno tome radila u mnogo različitih ug. objekata. Kroz to sam shvatila šta je stav i raspoloženje, koliko je za sreću bitno da si ti spreman duševno da ti bude dobro, koliko je koncept toga šta je dobro i dovoljno za sreću podložan tome kakva je tebi perspektiva i mentalna higijena. Znala sam to i ovako u teoriji, ali u praksi...imate goste koji dođu sa predivnom porodicom, ne znaju šta će od toliko para ali bukvalno (privatni avioni, privatne jahte...), sve najbolje u hotelu i destinaciji dobiju, i oni uspiju da budu iznervirani na nešto. A imate ljudi kojima se pokvari svašta u apartmanu, cijeli njihov odmor bude ružno vrijeme, nešto se pogrješi u organizaciji pa menadžeri i radnici ne znaju kako da im se dovoljno izvinu, a oni se samo smješkaju cijelo vrijeme i budu prepresretni sa jednom gratis šoljicom kafe.
1041
49
7
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije