Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2915328
02 Aug 20
Imala sam dečka koji je ostavljao utisak dobrog mladića i mojima se svideo. Posle dve godina zabavljanja uvidim ja da nema više starih emocija i da to nije to. Na svadbi drugarice sam se zapitala koliko bih bila sretna da sam ja na mestu mlade, a moj dečko na mestu mladoženje. Shvatila sam da bih bila srećnija da je na njegovom mestu neko drugi- bivši. Raskinula sam na jedvite jade. Do tada korektan dečko počinje da me proganja: dolazi mi na posao, sačekuje me, ulazim u kola sa njim da mi ne bi pravio scene pred klijentima (ogromna greška) u kolima preti da će da nas zapuca u drvo. Ulažem silan trud da se udaljim od njega. Vraćam se jednom kući kad čujem mamu kako ga preko fiksnog ohrabruje da ćemo se pomiriti i kaže: Popusti malo jedno, malo drugo i sve će biti u redu. Ona nije znala šta mi on priređuje. Želim da poručim roditeljima da se ne mešaju u vezu svoje dece. Htela sam da ih poštedim pa su ostali neupućeni i poništili su moje dotadašnje napore. Jedva sam se odvojila od njega.
6488
219
90
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije