Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2917428
10 Aug 20
Imam komšiju sa smetnjama u razvoju i sa fizičkim smetnjama. Nisam sto posto siguran šta mu je ali po njegovom govoru, izgledu i hodu se odmah vidi da nije poput drugih ljudi. On se uvek fino javi, živi sam, nema nikoga na svetu sem svog psa kojeg stalno šeta. Juče je tog psa udarilo auto. Istrčao sam iz kuće jer sam čuo vriske tog komšije. Svi su se već bili okupili napolju. Scena je bila takva da i odrastao čovek zaplače. Komšija drži svog krvavog psa i vrišti, kuka moli i jauče kao malo dete, moli Boga da mu ne oduzme jedinog prijatelja. Noćas sam čuo da je pas uginuo nije mu bilo pomoći. Sedim i razmjšljam. Mnogo me potreslo sve ovo. Mnogo mi je žao.
6159
75
57
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 456   •   osudujem 1388   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575797   •   osuđujem 8880   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5280   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2932217

Volim kada me nasmije onda kad sam najviše ljuta.. hvala mu što me trpi kada ni samu sebe ne mogu smislit.. Jednostavno on je čovjek za poželjeti i želim vam svima takvu sreću.. Vjerujte, prava ljubav...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 72   •   komentari 0
Detaljnije