Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2917478
10 Aug 20
Prvih godinu dana veze dečko je stalno bio u strahu da ga ne ostavim iako nije postojao razlog za tako nešto, niti bilo šta sa moje strane što bi ukazivalo na mogući raskid. I sam je rekao da je to njegov strah jer je dugo bio sam, a mene je jako zavoleo i to je sve. Druga godina veze već teče opuštenije, vidim on se oslobodio i bilo mi je drago jer veza u strahu je počela da mi stvara tenziju. I stvarno tada je nastupio jedan lep period. Međutim, kako smo zagazili u treću godinu dešava se to da se on ponaša tako kao da ću ja uvek biti tu bez obzira na to kako se on ponašao. Kažem imamo problem, pričamo o istom, on klima glavom, kao sve je njemu jasno, slaže se, kaže pokušaće da uradi nešto, da promeni, a onda ne bude ništa. Gleda u mene i kao da jedva čeka da završim šta imam pa da nastavi sa njemu važnim temama. A ja se sve više pitam da li imam posla sa manipulatorom, šta je zdravo, a šta nije?  
858
50
28
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije