Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2917649
10 Aug 20
Napustio sam prvu godinu faksa jer mi je otac saznao da ima rak i počeo sam raditi i učiti posao jer je trebalo naslijediti firmu. Imao je operaciju i sve je super prošlo, ali se izgleda proširilo i trebao bi opet ići na operaciju, a ja sam u međuvremenu odlučio upisati opet prvu godinu, ali nemam srca reći mu to, prvo zbog njega jer se oslanja na mene, a i zbog sebe jer ne želim da mu otežavam i da razmišlja dodatno o svemu (nije da se ponaša prema meni kako bi trebalo, ali mi je ipak otac i trudio se da mi da što bolji život). U međuvremenu me ostavi djevojka koja mi je bila sve, kojoj sam mogao sve ispričati i pričati o svemu, bila mi je najveća podrška a i ja njoj...nije ona ništa kriva i nemojte govoriti kako te može ostaviti u toj situaciji itd...najbolja je osoba na svijetu i volim ju najviše i dalje. To što me je ostavila uništilo me je, ali motivisalo me je i da upišem faks ponovo i rekao sam joj to, ali sad ne znam šta da radim...fali mi puno.
855
42
9
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije