Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2924377
29 Aug 20
Od osnovne škole nisam bila odličan učenik. Bila sam razigrano dijete koje nije marilo za ocjene i školu i zbog toga sam se jako svađala sa svojim roditeljima. Na jedvite jade sam upisala gimnaziju, te prvi razred srednje škole tata mi se razbolio od raka i bilo je upitno hoće li ostati na životu. To mi je bio najteži period u životu, te zbog tog silnog stresa skoro sam pala razred. Ipak, oni su vjerovali u mene, pa sam se uspjela sabrati i počela sam jako učiti, te sam uspjela završiti tu srednju. Kada sam upisala fakultet, moja mama je ostala bez posla, a tata je bio primoran otići u mirovinu. Živjeli smo na minimalcu, ali obećali su mi da će me nekako iškolovati, da postanem svoj čovjek. Završila sam fakultet kemijskog inženjerstva u Zagrebu. Moj tata nakon 9 godina borbe još uvijek se nije izliječio, i teškom mukom mi je došao na promociju. Kada sam primala diplomu, bacila sam pogled na mamu i tatu čije su oči bile pune suza, sreće i ponosa. Samo mogu reći, hvala vam na svemu.
8526
137
37
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 456   •   osudujem 1388   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575797   •   osuđujem 8880   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5280   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2932217

Volim kada me nasmije onda kad sam najviše ljuta.. hvala mu što me trpi kada ni samu sebe ne mogu smislit.. Jednostavno on je čovjek za poželjeti i želim vam svima takvu sreću.. Vjerujte, prava ljubav...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 72   •   komentari 0
Detaljnije