Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2924377
29 Aug 20
Od osnovne škole nisam bila odličan učenik. Bila sam razigrano dijete koje nije marilo za ocjene i školu i zbog toga sam se jako svađala sa svojim roditeljima. Na jedvite jade sam upisala gimnaziju, te prvi razred srednje škole tata mi se razbolio od raka i bilo je upitno hoće li ostati na životu. To mi je bio najteži period u životu, te zbog tog silnog stresa skoro sam pala razred. Ipak, oni su vjerovali u mene, pa sam se uspjela sabrati i počela sam jako učiti, te sam uspjela završiti tu srednju. Kada sam upisala fakultet, moja mama je ostala bez posla, a tata je bio primoran otići u mirovinu. Živjeli smo na minimalcu, ali obećali su mi da će me nekako iškolovati, da postanem svoj čovjek. Završila sam fakultet kemijskog inženjerstva u Zagrebu. Moj tata nakon 9 godina borbe još uvijek se nije izliječio, i teškom mukom mi je došao na promociju. Kada sam primala diplomu, bacila sam pogled na mamu i tatu čije su oči bile pune suza, sreće i ponosa. Samo mogu reći, hvala vam na svemu.
8534
137
37
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije