Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2926908
07 Sep 20
Ostavila me posle 2 godine, nismo se svađali, samo se udaljili jer je ona tako htela. Sumnjao sam da je našla drugog i tako se i desilo. Jedno veče zvoni mi neko na vrata, ja otvorim, ona, uplakana, masnica na licu. Znao sam šta je odmah, uveo je unutra, smirio, sredila se, napravio joj klopu, topli čaj, pokrio ćebetom, zagrlio i zaspala je tako. Preneo je u svoju sobu, ja spavao u dnevnom. Srce mi se kidalo. Ujutru doručkujemo, ona krene da mi se izvinjava i kaže kako je pogrešila, pokuša da me poljubi, tad kad nisam umro neću nikad, ali odbio sam. Znala je da sam ranije prevaren i da mi je to dugo predstavljalo problem da se vežem za nekog, ona me nije direktno prevarila ali se zaljubila u drugog i mene ostavila. Shvatila je da ja ipak ovaj put neću popustiti, nasmejala se, i rekla da sam u pravu. U meni se svet srušio, ali kad me ostavila teško sam podneo, ne bih mogao da prolazim opet kroz to. Ona je sad sama i mirna, mamlaz joj ne sme ništa. Ja guram svoje, pa kako bude...
9118
271
123
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12058   •   osudujem 611   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576594   •   osuđujem 9875   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5305   •   osuđujem 1758   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964927

Moj muž ima ćerku iz prvog braka. Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je celi život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dve ćerke. Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekl...(više)

odobravam 2809   •   osuđujem 32   •   komentari 0
Detaljnije