Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2927666
11 Sep 20
Živim u BiH, u gradu od 25000 stanovnika. Imam fakultetsku diplomu (master), ali ne mogu da nađem posao. Sa 30 godina imam 0 dana radnog staža. Jedino što mogu da nađem i što trenutno radim da preživim je gradevina i sezonski poslovi tipa branje voća... Muka mi je da slušam obećanja političara koji mi sami dolaze samo da bih glasao za njih. Muka mi je od tatinih i maminih sinova koji sa 25 godina imaju posao za koji traže po 10+ godina radnog iskustva. Konkurisao sam na 12 poslova za 2 godine i uvijek posao dobije neko sa ,,štelom'', čak i bez diplome! U avgustu sam dobio odgovor od jedne obrazovne ustanove u Danskoj koja mi nudi ugovor na 5 godina. Prihvatio sam uslove bez ikakvog pitanja i razmišljanja. U februaru planiram da se preselim. Jedva čekam da odem iz ove države i ovog trulog sistema. Nemam roditelje, a prijatelji do kojih mi je stalo već godinama žive van BiH. Nemam za čime da žalim. Možda će mi nedostajati ćevapi i naša hrana :).
6826
184
151
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 456   •   osudujem 1388   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575797   •   osuđujem 8880   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5280   •   osuđujem 1753   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2932217

Volim kada me nasmije onda kad sam najviše ljuta.. hvala mu što me trpi kada ni samu sebe ne mogu smislit.. Jednostavno on je čovjek za poželjeti i želim vam svima takvu sreću.. Vjerujte, prava ljubav...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 72   •   komentari 0
Detaljnije